Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Analyse av utviklingstrenden for presisjonssmiing

2024-06-29

1. Kontinuerlig prosessinnovasjon. For å møte kravene til formede deler og redusere produksjonskostnadene,presisjonsstøpingtrenger kontinuerlig å utvikle nye presisjonssmiingsprosesser med høy formingsnøyaktighet, lang formlevetid og høy produksjonseffektivitet.


2. Utvikling av sammensatte prosesser. Med den kontinuerlige forbedringen av prosesskravene for formede deler, er det vanskelig for en enkelt presisjonssmiing å oppfylle kravene. Dette krever utvikling av komposittformingsprosesser, kombinering av smiprosesser med ulike temperaturer eller ulike prosessmetoder, og fullføring av bearbeiding og produksjon av en del ved å utnytte hverandres styrker og svakheter. Presisjonssmiingsprosesser kan også kombineres med andre presisjonsformingsprosesser som presisjonsstøping og presisjonssveising for å forbedre bruksområdet og prosesseringsevnen til presisjonsformingsprosesser.


3. Kunnskapsbasert prosessdesign. Med den kontinuerlige utviklingen av presisjonssmiingsteknologi blir prosessdesign mer og mer komplekst. For å forbedre påliteligheten og effektiviteten til prosessdesign, er utviklingen av kunnskapsbaserte ekspertsystemer en viktig forskningsretning for fremtidig presisjonssmiingsprosessdesign.


Fra produksjon til oppfinnelse, å skape verdien av hele industrikjeden er temaet for dette forumet. Selvfølgelig er konkurransen mellom moderne selskaper ikke lenger bare en konkurranse av styrken til et enkelt selskap, men mer reflektert i konkurransen om ledelseskvalitet, kostnadsfordeler og rask respons fra oppstrøms- og nedstrømsselskaper i hele industrikjeden. Suksessen til hele industrikjeden er grunnlaget for den raske utviklingen av kinesiske selskaper og koden for transformasjon og oppgradering av Kinas produksjonsindustri. Smiingsprosessen inkluderer: kutte materialet til ønsket størrelse, oppvarming, smiing, varmebehandling, rengjøring og inspeksjon. I småskala manuell smiing utføres alle disse operasjonene av flere forfalskere på en liten plass. De er alle utsatt for det samme skadelige miljøet og yrkesfarene; i store smiverksteder varierer farene med ulike jobber. Arbeidsforhold Selv om arbeidsforholdene varierer i henhold til ulike smiformer, har de visse felles kjennetegn: fysisk arbeid med moderat intensitet, tørt og varmt mikroklima, støy og vibrasjoner og luft forurenset av røyk. Arbeidere blir utsatt for høytemperaturluft og termisk stråling samtidig, noe som forårsaker varmeakkumulering i kroppen. Varme pluss metabolsk varme kan forårsake varmespredningsforstyrrelser og patologiske endringer. Mengden svette som produseres i løpet av 8 timers arbeid vil variere avhengig av mikrogassmiljøet, fysisk anstrengelse og graden av varmetilpasningsevne, vanligvis mellom 1,5 og 5 liter, eller enda høyere. I mindre støperier eller lenger unna varmekilder er Behavioral Heat Stress Index vanligvis 55 til 95; men i store støperier kan arbeidspunktet nær varmeovnen eller fallhammeren være så høyt som 150 til 190. Det er lett å forårsake saltmangel og varmekramper.


Når vi snakker om kvalitet og merkeproblemer, mener Li Yizhong at høykvalitets og kjente merkevarer bør bli symbolet på kinesisk produksjon. "Merkevare er skjæringspunktet mellom materiell kultur, og det er også et symbol på økonomisk utvikling og sosial fremgang. Kinesiske produkter er rimelige og populære over hele verden, men det er også mange problemer. Den kvalitetsorienterte nasjonale strategien har ikke blitt en grunnleggende nasjonal politikk, og det er noen mangler i systemmekanismen. Selskapets ansvar er å levere høykvalitetsprodukter og tjenester til samfunnet.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept